B&b “Kaza di Marli” op Santiago in Kaapverdië


Je bent in een stukje authentiek Cabo Verde, waar je getuige bent van de dagelijkse bezigheden van de lokale bevolking……


B&b “Kaza di Marli” ligt in het midden van het eiland Santiago, te weten in “Boga Larga Fundura” op een hoogte van bijna 500 m. waardoor het ´s avonds in verhouding lekker afkoelt.

Het ligt midden in een agrarisch gebied van waaruit mooie wandeltochten gemaakt kunnen worden. Voor gasten met eigen vervoer is het een prima startplek om mooie dagtochten over het eiland te maken. Verder voeren rust en natuur de boventoon en zijn er in de directe omgeving weinig voorzieningen.

B&b “Kaza di Marli” in Boca Larga Fundura Foto © naar-kaapverdische-eilanden.nl

Je bent in een stukje authentiek Cabo Verde, waar je getuige bent van de dagelijkse bezigheden van de lokale bevolking en waar je als gast van “Kaza di Marli” deel van uit maakt.

B&b “Kaza di Marli”

Aan beide zijden van “Kaza di Marli” staat een Eco Safari Lodge Tent. Eco Lodge “Rodondo” en Eco Lodge “Santa Lapa”, beiden geplaatst op een plateau tegen de berghelling met een geweldig uitzicht in de Ribeira en de wijde omgeving. 

Op de begane grond van “Kaza di Marli” is een “loge”, waar allerlei kruidenierswaren kunnen worden gekocht. Van tandenborstel tot shampoo en van water tot wijn, kortom alles wat je als onze gast nodig zou kunnen hebben.Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven