2-pers. kamer “Kaza di Marli”


B&b "Kaza di Marli"
B&b “Kaza di Marli”

Op de middelste verdieping van “Kaza di Marli” verhuren wij een 2-perssoons slaapkamer / woongedeelte van 35m2. De kamer beschikt over een eigen badkamer / douche / toilet van 6m2.

Deze kamer grenst aan een eigen terras van ruim 15m2 met een panoramisch uitzicht over “Ribeira de Boga Larga”. Met helder weer heb je uitzicht tot aan de oceaan en zie je het naastgelegen eiland Maio liggen.

De kamer biedt plaats aan 2 (max. 3) personen en is te huur op basis van “bed and breakfast”, “half pension” of “vol pension”. Veelal kiezen onze gasten voor “half pension” of “vol pension”, gewoonweg omdat er geen HoReCa gelegenheden in de directe omgeving zijn.

Als je er voor kiest om te huren op basis van “half pension” of “vol pension”, eet je mee uit de plaatselijke “pot”, welke veelal bestaat uit lokale gerechten, afhankelijk van het seizoensaanbod.

De kamer is te huur per dag of per week en is dus ook geschikt voor wandelaars die hun wandeltocht(en) voor een korte tijd willen onderbreken. Voor de huurprijzen, zie onze prijslijst.

De kamer kan ook geboekt worden bij: Naar Kaapverdische Eilanden, CaboverdeTravel en Fairtravel , aangesloten bij de SGR


Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven