Dagtrips Santiago.


…., je ervaart hier de eenvoud en de rust van het Subtropische eiland Santiago.


Op Santiago kan je een aantal interessante dagtochten maken.

Voor gasten van Kaza di Marli die met eigen vervoer komen hebben wij een aantal dagtochten samengesteld die beginnen en eindigen bij de Kaza. We hebben deze dagtochten gedigitaliseerd (gpx-bestand) en onze gasten kunnen deze bestanden gebruiken voor hun GPS of smartphone door middel van de Wikiloc-app.

Met deze app gebruik je je smartphone als navigatiesysteem en rijd je zonder zoeken de diverse tochten zodat je volop kan genieten van het veelzijdige eiland Santiago!

Voor gasten van Kaza di Marli die niet met eigen vervoer zijn gekomen maken wij dagtochten met onze Landrover Defender Rough LE voor het ultieme Safarigevoel.

Dagtochten vanuit Kaza di Marli op Santiago Cabo Verde in de Wikiloc-app.
Cidade Velha. Het klooster van “San Francisco” gezien vanaf het “Forte Real de São Filipe”

Of het nu gaat om een bezoek aan “Cidade Velha”, een rustige dag naar het strand in “Tarrafal” of een bezoek aan het “interior” (de binnenlanden) van Santiago, je ervaart de eenvoud en de rust van het Subtropische eiland Santiago.

Verder doen wij ook een “eilandtour” langs de verschillende “hotspots” over het eiland, of een “freetour”. Een “freetour” wordt in overleg samengesteld.

Visverkoopsters Tarrafal
500 jaar oude Kapokboom bij Boa Entrada, Assomada, de oudste boom van Kaapverdië

Voor prijzen van onze dagtochten zie prijzen dagtochten Voor meer informatie ga naar onze contactpagina.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven