Eco Safari Lodge Tent “Santa Lapa”


“Under Construction” Eco Safarai Lodge Tent “Santa Lapa”

“Under Construction” Eco Safari Lodge Tent “Santa Lapa”

Naast  “Kaza di Marli” gaan we een tweede Eco Safari Lodge Tent bouwen, welke gereed moet zijn in oktober 2022. De tent komt op een plateau met een totale oppervlakte van ruim 75m2. De naam van de Lodge wordt “Santa Lapa”, vernoemd naar de waterput in de ribeira naast de Lodge. Vanuit de Lodge krijg je een spectaculair uitzicht richting Ribeira Fundura, de Pico d’Antonio en de Serra Malagueta.

Water halen in Santa Lapa

Het hoofdplateau wordt 50 m2 waarop de tent wordt geplaatst. De buitentent heeft een afmeting van 6m x 7,5m en de binnentent is 5m x 5m. Het lager gelegen plateau krijgt een afmeting van 25m2 en gaat dienst doen als terras. Naast het terras komt het toiletgebouw van 7m2. Je beschikt dus over je eigen toilet en douche voorzieningen en hoeven niet te worden gedeeld met andere gasten.

De binnentent is ingedeeld in 2 slaapgedeeltes en een woongedeelte. De slaapgedeeltes worden voorzien van vaste bedden met lattenbodems. Het woongedeelte wordt voorzien van een eettafel, kasten en koelkast.

De slaapgedeeltes worden standaard voorzien van een 2-pers. bed van 140cm x 200cm en een stapelbed met 2 bedden van 90cm x 200cm. Er kan een extra 1-pers. bed van 90cm x 200cm worden bijgeplaatst, waardoor de Lodge plaats gaat bieden aan max. 5 personen.

Evenals de bestaande Lodge wordt “Santa Lapa” opgebouwd uit een Safari Lodge Tent met metalen frame, welke omgebouwd gaat worden naar een bamboe constructie. Hiervoor hebben we ruim 125 m. bamboe nodig met een diameter van 80 – 100mm. De Lodge gaat worden voorzien van wind- en zonne energie.

De Eco Safari Lodge is (per oktober 2022) te huur op basis van “bed and breakfast”, “half pension” of “vol pension”. Veelal kiezen onze gasten voor “half pension” of “vol pension”, gewoonweg omdat er geen HoReCa gelegenheden in de directe omgeving zijn.

Als je er voor kiest om te huren op basis van “half pension” of “vol pension”, eet je mee uit de plaatselijke “pot”, welke bestaat uit lokale gerechten, afhankelijk van het seizoen aanbod.

Om een goede indruk te krijgen hoe de Lodge er uit gaat zien, zie de reeds bestaande Eco Safari Lodge Tent “Rodondo”

De Eco Safari Lodge kan exclusief geboekt worden bij: Voja travel, aangesloten bij de SGR.  Een vakantie Kaapverdië  boek je bij Voja travel.


Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven