Eco Safari Lodge Tent “Santa Lapa”.

“Under construction Deel 1”.

Naast een geweldig project, waarbij de school naast “Kaza di Marli” helemaal ge-upgrade wordt met nieuwe meubels, een heuse speelplaats met speeltoestellen en een geweldige “street-art” creatie (waarover later in het jaar meer!) hebben we in nauwe samenwerking met Voja travel besloten een tweede Eco Safari Lodge Tent te gaan bouwen!


De bestaande Eco Safari Lodge Tent “Rodondo” wordt door onze gasten als heel fijn ervaren. Het is het best te omschrijven met “een bijzonder verblijf op een bijzondere locatie”. De bestaande Lodge is regelmatig “volgeboekt”, dus tezamen met de positieve reacties die we krijgen redenen genoeg om aan de bouw van een tweede Lodge te beginnen!


Evenals de bestaande Lodge wordt “Santa Lapa” opgebouwd uit een Safari Lodge Tent met metalen frame, welke omgebouwd gaat worden naar een bamboe constructie. Hiervoor hebben we ruim 125 m. bamboe nodig met een diameter van 80 – 100mm. Gelukkig groeit de bamboe bij ons in de ribeira en we zijn de afgelopen 2 dagen bezig geweest met het kappen en naar boven brengen van de bamboe.

Bamboe ligt te drogen

Door de droogte van de afgelopen jaren is sommige bamboe al aan het drogen. Gelukkig staat er nog voldoende in de ribeira. Dit zal een paar weken duren. Eind van deze maand gaat de tent op transport. Vervolgens veel houten meubels maken en een plateau bouwen waarop de tent wordt geplaatst. Verder een toilet / doucheruimte bouwen, water en elektriciteit voorzieningen aanleggen, nog wat spullen voor de inrichting kopen, etc.


Lang verhaal kort: er is nog genoeg te doen! 🙂

Wordt vervolgd……………………

Berichten gemaakt 24

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven