Over ons


Verantwoord reizen naar natuur gebieden, waarbij behoud van de natuur, het welzijn en de welvaart van de lokale bevolking centraal staan


Vissersbootjes / meisje Porte Mosquito.

Reeds jarenlang bezoeken wij het eiland Santiago, de geboorteplaats van mijn vrouw, waar wij sinds 2011 permanent wonen. Sinds 2012 runnen wij B&b “Kaza di Marli” en verzorgen wij “birdwatching” – en “wandel arrangementen”. Op deze website geven wij je een overzicht van de mogelijkheden die wij bieden om te genieten van de natuur, rust en de mensen!

De Grijskopijsvogel. een veel geziene gast rondom “Kaza di Marli”.

Wij zijn bezig met kleinschalig toerisme, waarbij behoud van natuur, cultuur en mensenrechten centraal staan. Voor ons is het van groot belang dat we de natuur respecteren, zodat ook volgende generaties kunnen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Verder respecteren wij de locale cultuur en dragen onze activiteiten bij aan het welzijn en de welvaart van de locale bevolking.

Wij staan voor:

Verantwoord reizen naar natuur gebieden, waarbij behoud van de natuur, het welzijn en de welvaart van de lokale bevolking centraal staan.

Kinderen uit de streek “Boga Larga Fundura”.

Etienne & Marli de Jager Semedo dos Santos.

B&b “Kaza di Marli”


Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven