Birdwatching Santiago Kaapverdië


Flexibiliteit is onze troef en je zit niet vast aan een “dienstregeling”.


Grijskopijsvogel

Op Santiago tref je een aantal endemische soorten en een aantal “wintergasten” aan. Voor een complete lijst van vogels in Kaapverdië zie: vogelchecklist voor Kaapverdië of african birdclub

Wij kennen de spotplekken en maken zoveel als mogelijk gebruik van lokale gidsen die je van een schat aan informatie kunnen voorzien. Wij verzorgen complete “birdwatching”-arrangementen voor groepen van maximaal 5 personen.

Bij de arrangementen die wij aanbieden, verblijf je in ons “guesthouse” op basis van “vol pension” en maak je gebruik van de diensten van CaboNed ecotourism. Dit houdt in dat je gedurende je verblijf de beschikking hebt over een gids en vervoer in onze Landrover defender 110 LE Rough.

Roodsnavelkeerkringvogel

Flexibiliteit is onze troef en je zit niet vast aan een “dienstregeling”. Al je wensen zullen binnen de bestaande mogelijkheden worden ingevuld.

Onderstaand een korte foto-impressie van de vogels die je kunt spotten. Foto’s gemaakt op Santiago door CaboNed op Birdpix.

Klik op één van onderstaande afbeeldingen om in volledig beeld weer te geven.

Voor prijzen van de “birdwatching”-arrangementen, zie onze prijslijst.  Voor meer informatie of voor een op maat gemaakt aanbod ga naar onze contactpagina.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven