Wandeltochten op Santiago Kaapverdische eilanden.


De wandeltochten vinden plaats onder begeleiding van een ervaren gids.


Voor gasten op Santiago die niet bij “Kaza di Marli” verblijven organiseren wij ook wandeltochten. Je wordt ’s morgens tussen 08.00 – 09.00 uur op je verblijfplaats opgehaald en rond 17.00 – 18.00 uur weer teruggebracht.

Onderweg naar Pico d’Antonio met gids Patrick. Zicht op Fogo.

Wij verzorgen diverse wandeltochten voor groepen van 1 – 5 personen. Je hebt de keuze uit wandeltochten van verschillende niveau’s, van korte “lichte” wandelingen tot lange “zware” wandelingen.

De wandeltochten vinden plaats onder begeleiding van een ervaren gids.

De tochten variëren van niveau “1” (zeer eenvoudig) tot niveau “5” (zeer moeilijk) en voeren over wegen en paden van niveau “1” (zeer goed) tot niveau “5” (zeer zwaar).

Afhankelijk van het niveau is een goede uitrusting (wandelschoenen!) en een goede lichamelijke conditie noodzakelijk!

Flexibiliteit is onze troef en u zit niet vast aan een “dienstregeling”. Al uw wensen zullen binnen de bestaande mogelijkheden worden ingevuld.

Klik op één van onderstaande afbeeldingen om in volledig beeld weer te geven.

De wandeltochten die wij organiseren vinden plaats in de volgende gebieden: Serra Malagueta, Pico d’ Antónia, en het binnenland van Santiago, te weten Montanha, Boca Larga Fundura en omgeving.

Om een idee te krijgen van onze wandelingen kan je op Wikiloc kijken. Hier vindt je onze tracks, compleet met alle gegevens als: lengte, niveau, meters stijgen, meters dalen en het hoogteprofiel. Tevens staan er foto’s bij de diverse tracks.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven